Uvjeti prodaje

Opći podaci

Amigdala centar d.o.o, .

Južna obala II. 6

10000 Zagreb

Matični broj (MBS): 081325488

Osobni identifikacijski broj (OIB): 82265957045

Europski jedinstveni identifikator (EUID): HRSR.081325488

Telefon: +385 01 12345679

Email: info@amigdalacentar.hr

Web stranica: https://radionica.amigdalacentar.hr/

Registriran kod Trgovačkog suda u Zagrebu temeljem rješenja ZG Tt-20/20281-4 od 2.rujna 2020 godine i upisan u Sudski registar.

Usluge Amigdala centra

Amigdala centar d.o.o za usluge, OIB: 82265957045d kao pravna osoba koja obavlja djelatnost organiziranje audicija, seminara, kongresa, savjetovanja, promocija, revija, tečajeva, izložbi, koncerata, festivala, sajmova, zabavnih igara.

Cijena organizacije seminara prikazuje se prilikom prijave na seminar te je  iskazana kao konačna cijena koja uključuje sve troškove i plaća se u isključivo u HRK.

Za određene seminare rezervacija mjesta moguća je isključivo uplatom akontacije.  

Reklamacije

Akontacija služi za potvrdu mjesta u grupi Programa propedeutike psihoterapije. Akontacija se ne vraća u slučaju odustajanja polaznika. U slučaju odustajanja od edukacije iz propedeutike psihoterapije za vrijeme trajanja, polaznik ima pravo na povrat sredstava proporcionalno neodslušanom dijelu edukacije, umanjeno za 10% ukupno uplaćenog iznosa.

Polaznik nema pravo povrata novca u slučaju odustajanja od pohađanja ostalih edukacija u organizaciji Amigdala centra

Uvjeti prodaje

Amigdala centar d.o.o u određenim slučajevima može tražiti uplatu akontacije prilikom prijave na seminar te ista služi pa rezervaciju mjesta na seminaru. Akontacija se ne vraća u slučaju odustajanja polaznika,.

U slučaju odustajanja od edukacije iz Propedeutike psihoterapije za vrijeme trajanja, polaznik ima pravo na povrat sredstava proporcionalno ne odslušanom dijelu edukacije, umanjeno za 10% ukupno uplaćenog iznosa.

Polaznik nema pravo povrata novca u slučaju odustajanja od pohađanja ostalih edukacije u organizaciji Amigdala centra.

Plaćanje je moguće isključivo u HRK.

Zaštita osobnih podataka

Amigdala centar d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce/korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Amigdala centra d.o.o poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Obrada i zaštita osobnih podataka sadržana je u dokumentu Politike privatnosti Amigdala centra koja je dostupna na web stranicama https://radionica.amigdalacentar.hr/

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime

E-mail

Telefon

Adresa

Mjesto

Poštanski broj

Država

Vrsta kartice

Broj kartice

Vrijeme trajanja kartice

CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o korištenju WSPay

Amigdala centar koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

www.wspay.info

Prihvat kartica

Usluge se mogu platiti slijedećim karticama: Maestro, Visa, Mastercard